Forebyggende. Vi ønsker ikke at du skal komme til oss dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon. Vi ønsker da først å snakke med deg på telefon evt video. Kontakt oss på telefon eller e-medling.

Lurer du på om du har korona. Ta koronasjekken

Smittevern. Når du er hos oss vil vi at du spriter hender når du kommer og går. Bruk munnbind. Hold avstand til andre, minst en meter. Ta på færrest mulig gjenstander når du er her. Vi har økt renhold av overflater og bruker munnbind og evt visir om behov.

Behov for undersøkelse ved luftveisinfeksjon. Dersom det er behov for legeundersøkelse ved luftveisinfeksjon vil vi vanligvis først ha en telefonsamtale. Du kan bli henvist til luftveisklinikken på legevakten. Vi kan også vurdere å undersøke deg her etter avtale. Da har vi et eget undersøkelsesrom med inngang fra enden av bygget i ambulansepasasjen. Du venter ute/i bilen og slippes inn etter avtale.

Påvist Koronavirus? Vi vil ta kontakt med deg for å avtale oppfølging. Du kan også kontakte oss for spørsmål. Utenom vår åpningstid kontakt legevakten på 116117. Du skal i 10 dagers isolasjon og dine nærkontakter i 10 dagers karantene. Se oppdaterte regler på FHI eller helsenorge.